English
Liros

Det här är Liros

Export av innovationer i 50 år

 

Liros Electronics bildades 1955 som Lindeberg & Ros AB. År 1963 drogs namnet samman till det enklare Liros. Sedan dess har företaget levererat patenterade elektroniklösningar till kunder över hela världen. Redan för 50 år sedan presenterades våra antistatlösningar och 1980 såldes den första torkstyrningen för spannmålsproduktion som i moderniserad form fortfarande ingår i vårt varumärke GrainWatch.

Idag har Liros två affärsområden

GrainWatch

Våra patenterade digitala temperaturövervakningssystem för silos och planlager har i flera decennier hjälpt till att skydda världens skördar och minskat svinn orsakat av fukt, skadedjur och mögel. Vi vågar påstå att GrainWatch kvalificerar sig bland de viktigaste varumärkena för temperaturövervakning och torkstyrning av spannmål.

NoStatic

År 1963 levererade Liros sitt första antistatsystem för att säkra störningsfri produktion i tillverkande industri. Vi har fortsatt att utveckla vårt sortiment sedan dess, så som vårt Long Range-system. Idag är vi leverantör åt ett flertal internationella industriföretag med maskinparker i Europa och Asien.

Liros är certifierat enligt ISO 9001:2015 Pdf.

Grain-Watch är certifierat enligt ATEX Pdf, IECEx och GOST-R Pdf.

NoStatic Long Range är GS-certifierat Pdf.

 

ATEX

IECEx

UL

ISO 9001:2015

GOST-R / ГОСТ Р

Geprüfte Sicherheit